Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie en sportrevalidatie

Sportfysiotherapie is één van de speerpunten van Corpus Activum. Pedro Coelho, Kevin Evers en Pascal Matla zijn allen geregistreerd sportfysiotherapeut, terwijl de andere fysiotherapeuten ook allen ruim zijn opgeleid op het gebied van sportrevalidatie en training.

DSC02878

De sportfysiotherapeuten van Corpus Activum hebben ruime ervaring in knierevalidatie (bijv. voorste kruisband revalidatie ) schouder-, heuprevalidatie en het begeleiden van sporters op weg naar hun herstel na een blessure. Wij werken nauw samen met diverse sportverenigingen in de regio op het gebied van blessurebehandeling, consulten of periodiek testen en meten.

Daarnaast werken wij samen met diverse orthopedisch chirurgen en sportartsen in de regio en nemen wij actief deel aan het Sportmedisch Netwerk Zoetermeer.

Preventie van blessures is eveneens een item waar we ons op richten. Door middel van preventieve screenings kunnen wij diverse factoren in kaart brengen die het risico op blessures kunnen vergroten en u direct van gericht advies voorzien. Hierbij maken wij gebruik van de meest recente wetenschap, videoanalyse en online trainingsschema’s.

Wij zijn er voor sporters van ieder niveau; topsporters, recreatiesporters en beginnende sporters…. ‘voor ons is iedereen die beweegt een sporter’.

 

 

 

 

 

 

 

Laatste berichten

Contact gegevens:

Baron de Coubertinlaan 31 B
2719 EN Zoetermeer
T: 079-3616246
F: 079-3620044

info@corpusactivum.nl
Fysiotherapie Corpus Activum Corpus Activum Facebook email Linked-in