Fysiotherapie en Revalidatie

Fysiotherapie en Revalidatie

Corpus Activum betekent ‘het actieve lichaam’. Wij zijn ervan overtuigd dat lichamelijke activiteit (‘bewegen’) het belangrijkste onderdeel is in het herstelproces.

Onze behandeling en revalidatie zal dus vrijwel altijd voor een deel bestaan uit ‘bewegen’; middels oefeningen op onze praktijk en/of thuis. Wij brengen u weer in beweging!

Door onze ervaring en specialisaties zijn wij in staat u te begeleiden na operatie (bijv. voorste kruisbandplastiek, Total hip, Total knee, schouder en status na hernia operatie). Wij onderhouden al jaren goede contacten met o.a. huisartsen, sportartsen, orthopedisch chirurgen en longartsen in de regio. Dit houdt onder meer in dat we, na uw toestemming, uw verwijzend arts ook tijdens de uw revalidatie op de hoogte houden van uw vorderingen. Daarnaast maken we deel uit van enkele netwerken met als doel het verbeteren van de kwaliteit van de zorg.

Bij Fysiotherapie Corpus Activum zijn naast algemeen fysiotherapeuten ook sportfysiotherapeuten, manueel therapeuten en orofaciaal fysiotherapeut (bij kaak- en hoofdpijn) werkzaam.

Naast reguliere fysiotherapie en revalidatie, hebben we de kennis en ervaring in huis om u te begeleiden naar een gezond beweegpatroon, een actievere leefstijl of als ondersteuning bij intensief sporten.

Wij zien de meerwaarde van een ‘multidisciplinaire behandeling’; en proberen indien nodig andere disciplines in te schakelen ten behoeve van uw herstel. Daarom werken we op onze locatie samen met onder andere sportmasseuse, diëtisten, psychologen en psychomotore therapeuten.

Kijk wat we voor u kunnen betekenen onder ‘behandelingen’…….. Wij brengen u weer in beweging !

Laatste berichten

Contact gegevens:

Baron de Coubertinlaan 31 B
2719 EN Zoetermeer
T: 079-3616246
F: 079-3620044

info@corpusactivum.nl
Fysiotherapie Corpus Activum Corpus Activum Facebook email Linked-in