Sportief wandelen

Sportief wandelen

We weten allemaal dat bewegen gezond is. ‘Walking is medicine’ zei Hippocrates al lang geleden. Zeker voor mensen met een chronische aandoening (COPD, Diabetes, Hart- en vaatproblemen) is bewegen van groot belang. Toch valt het niet voor iedereen mee zelf in beweging te komen….

Daarom zijn wij de samenwerking gestart met Carolien van Rijn van Lijn4Life. Zij begeleidt wandeltraining in groepsverband en biedt dit aan op verschillende niveaus. Aangezien de wandeltraining onder meer vanaf onze praktijk plaatsvindt en de kosten voor patiënten zeer aanvaardbaar zijn; is meedoen laagdrempelig.

Het sportief wandelen kan een goede aanvulling zijn op de revalidatie, of een passend vervolg op een doorlopen revalidatietraject bij ons. Uiteraard kan deze wandeltraining gecombineerd worden met evaluaties door onze fysiotherapeuten.

Op dinsdagochtend (vanaf 9 uur) wordt er vanaf Corpus Activum gelopen. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem contact met ons, of kijk op de website van Carolien.

Geef een reactie

Laatste berichten

Contact gegevens:

Baron de Coubertinlaan 31 B
2719 EN Zoetermeer
T: 079-3616246
F: 079-3620044

info@corpusactivum.nl
Fysiotherapie Corpus Activum Corpus Activum Facebook email Linked-in