Lis Kop Jansen

lis

 

 

 

 

 

 

Lis Kop Jansen

Lis is in juni 2014 afgestudeerd als diëtist aan de Haagse Hogeschool. In februari 2014 gestart met haar eind eindstage bij Dieetistopsport en sinds juli 2014 daar ook met veel plezier werkzaam.

Op haar 13e kreeg ze de diagnose ‘coeliakie’ waardoor ze al op vroege leeftijd geïnteresseerd is geraakt in voeding. Daarnaast heeft ze als tiener intensief topsport wedstrijdzwemmen beoefend, en heeft zich daarmee ook verder verdiept in voeding. Je vindt Lis ook in het kwaliteitsregister van paramedici onder het nummer: 19912683889.

Tijdens haar opleiding heeft ze de focus gelegd op het coachen van mensen en sportdiëtetiek. Gedurende haar stage is ze ook meer in aanraking gekomen met kinderen die problemen hebben met hun voeding , wat heeft geleid tot een nieuw aandachts gebied nl. kinderdiëtetiek.

Andere aandachtsgebieden zijn:

  • overgewicht
  • ondergewicht
  • diabetes mellitus type 2
  • hart en vaat ziekten
  • ouderen
  • darmproblematiek zoals coeliakie

Lis vindt gezondheid erg belangrijk en hoopt je op een plezierige en enthousiaste manier te helpen bij het realiseren van een gezond voedingspatroon. Het meest waardevolle aan haar beroep vind ze als de mensen aangeven dat zij zich daadwerkelijk beter zijn gaan voelen.

Laatste berichten

Contact gegevens:

Baron de Coubertinlaan 31 B
2719 EN Zoetermeer
T: 079-3616246
F: 079-3620044

info@corpusactivum.nl
Fysiotherapie Corpus Activum Corpus Activum Facebook email Linked-in