Interview met Patrick Pasman

Mijn naam is Patrick Pasman. Sinds 1996 ben ik al fysiotherapeut. Ik ben fysio-en master manueeltherapeut bij Corpus en tevens ook mede-eigenaar. Corpus Activum heb ik samen opgericht met Pascal Matla en Pedro de Oliviera Coelho.

Mijn specialisme ligt bij manuele therapie, controle en behandeling van het houdings- en bewegingsapparaat o.a. rug-, nek en heupproblemen.

Mijn week bestaat voornamelijk uit manueel behandelen (wat ik het leukst vind), beleidsbepaling, overleg met collega’s, second opinion consulten en aanvullende diagnostiek bij uitgebreide klachten. Om goed up to-date te blijven in het vakgebied gebruik ik veel vakliteratuur, volg ik opleidingen en doe ik intercollegiaal overleg.

Onlangs heb ik de opleiding fasciatherapie gevolgd, wat ik een zeer waardevolle aanvulling vind op mijn behandeling.

Voor mij is mensen helpen door middel van uitleg en/of behandelingen de essentie van mijn vak. Daar haal ik dan ook het meeste plezier uit. Daarentegen is een uitdaging om patiënten individueel te benaderen zodat er een totaal plaatje ontstaat en de patiënt inzicht geven in zijn/haar klachtenbeeld.

Corpus Activum is anders dan andere praktijken. Er is een divers aanbod, vel samenwerking tussen de verschillende disciplines en we gaan altijd voor de optimale zorg voor de patiënt door de juiste behandelaar erbij te betrekken. Kwaliteit staat voorop, maar gezelligheid hoort er ook zeker bij. Wij zijn open, eerlijk en transparant tegenover elkaar, maar ook tegenover patiënten!

Laatste berichten

Contact gegevens:

Baron de Coubertinlaan 31 B
2719 EN Zoetermeer
T: 079-3616246
F: 079-3620044

info@corpusactivum.nl
Fysiotherapie Corpus Activum Corpus Activum Facebook email Linked-in