corpusactivum

Corpus Activum ……. wij laten u weer bewegen…

Revalideren na een blessure of operatie ? Weer in beweging komen bij long- of hartproblemen ? Wij staan met ons team voor u klaar ! Ook als intensievere begeleiding met een heel team noodzakelijk is, of als u op uw werkplek ondersteuning nodig heeft.
Wij staan voor u klaar.

01

Over Ons
Wij zijn een enthousiast, ervaren en bevlogen team van fysiotherapeuten, waarvan een groot deel al meer dan 10 jaar met elkaar samenwerkt.
Naast de kwaliteit van onze behandelingen en revalidatie, hechten wij veel waarde
aan een prettige en ongedwongen sfeer in de praktijk.

02

Ons Team

03

Onze Missie
Corpus Activum betekent ‘het actieve lichaam’. Wij zijn ervan overtuigd dat lichamelijke activiteit (‘bewegen’) het belangrijkste onderdeel is in het herstelproces. Onze behandeling en revalidatie zal dus vrijwel altijd voor een deel bestaan uit ‘bewegen’; middels oefeningen op onze praktijk en/of thuis. Wij brengen u weer in beweging!
 

04

Onze Visie
Voorkomen is natuurlijk altijd beter… Dus naast de behandeling en revalidatie besteden we aandacht aan het voorkomen hiervan. Dit door middel van beweeg- en leefstijladviezen, gerichte preventieve training bij sporters, maar ook door middel van het beoordelen van werkhouding of werkplek.

05

Onze Partners
Wij werken op onze locatie samen met diverse partners.
Om het maximale uit uw behandeling, revalidatie of sport te halen, werken wij op onze locatie samen met Sportmassage Topaas en de diëtisten van Dieetistopsport. Ook werken onze fysio- en manueel therapeuten samen met o.a. psychologen en diëtisten.

06

Verwijzers
Wij hebben de afgelopen jaren een goede samenwerking opgebouwd met diverse verwijzers en zorgprofessionals. Zo werken wij samen met de orthopeden van het Langeland Ziekenhuis, Orthopedium HAGA Ziekenhuis, Reinier de Graaf Groep, MCH-Bronovo Focuskliniek en Annatommie.
Ook werken wij samen met de longartsen van het Langeland Ziekenhuis en werken samen bij de opzet van ‘Longpunt Zoetermeer’ en andere samenwerkingsverbanden. Daarnaast zijn wij partner in het Sportmedisch Netwerk Zoetermeer en Haags Goud.
Wij zijn sinds 2012 Pluspraktijk ; dit betekent dat wij voldoen aan de hoogste eisen ten aanzien van kwaliteit. Sinds 2017 zijn wij aangesloten bij ‘Keurmerk Fysiotherapie’.

plusprakrijk

 

Kennis maken met onze mogelijkheden?

Geef je op!!

Stageplaats

Op zoek naar een afwisselende stageplaats binnen een multidisciplinaire praktijk, waar samenwerking en prettige sfeer centraal staan? Wij begeleiden continu een aantal stagiaires in onze praktijk. Heb je interesse in een stage bij Corpus Activum ?

Interesse ?

Stageplaats

Stuur je aanmelding hier

corpusactivum 31 mei 2015

Laatste berichten

Contact gegevens:

Baron de Coubertinlaan 31 B
2719 EN Zoetermeer
T: 079-3616246
F: 079-3620044

info@corpusactivum.nl
Fysiotherapie Corpus Activum Corpus Activum Facebook email Linked-in