Arbeid en gezondheid

Arbeid en gezondheid

Hoe gezond is mijn personeel ? Een vraag die veel werkgevers bezighoudt.

Sinds 2015 zijn wij aangesloten bij het netwerk van TIGRA en kunnen wij u helpen die vraag te beantwoorden. Dit kan met diensten op het gebied van verzuim, preventie en duurzame inzetbaarheid.

 

 

 

 

Verzuim

Verzuim kost veel geld: minder inzetbaarheid, productieverlies en hoge kosten aan bijvoorbeeld vervangend personeel. Naast stressklachten zijn lichamelijke klachten aan rug, armen, nek en schouders vaak veroorzakers van verzuim. Het is van belang op korte termijn te handelen, langer dan 6 weken wachten maakt een terugkeer moeizamer maakt de kans op langer verzuim groot. Wij kunnen werkgevers middels snelle interventies en specifieke programma’s meer grip laten krijgen op verzuim. Uiteraard is 0% verzuim een utopie, reductie door snelle interventies is echter zeker mogelijk !

Preventie

Uiteraard is voorkomen beter dan genezen. Zo bieden wij voorlichting, training, advies en werkplekonderzoek om medewerkers in staat te stellen hun werkzaamheden veilig uit te voeren en de kans op verzuim te verkleinen.

Duurzame inzetbaarheid

Gezonde medewerkers zijn vitaler, verzuimen minder en zijn productiever. Adequaat gezondheidsmanagement is hét verschil tussen een goed en een (veel) beter bedrijfsresultaat. Een gezonde werkomgeving en werkomstandigheden zijn verantwoordelijkheid van de werkgever; leefstijl, gezondheid en vitaliteit zijn een zaak voor werkgever en medewerker.

Middels PMO, health checks en leefstijladvies kunnen wij de ideale partner zijn voor werkgever en werknemer !

Wij voeren trajecten uit voor onder meer NS, Croon, Randstad, Asito, TBI en Alliander.

Meer informatie ?

Kijk op www.tigra.nl/zoetermeer of neem contact met ons op over onze dienstverlening voor werkgever en werknemer! Telefonisch: 079-3616246 of per mail: zoetermeer@tigra.nl .

Geef een reactie

Laatste berichten

Contact gegevens:

Baron de Coubertinlaan 31 B
2719 EN Zoetermeer
T: 079-3616246
F: 079-3620044

info@corpusactivum.nl
Fysiotherapie Corpus Activum Corpus Activum Facebook email Linked-in

afspraak maken

kennis maken